Podkategorie
Vykošťovací nůž 6" (150 mm) Dellinger German Samurai & japonský kuchařský nůž & nůž vykošťovací vhodný pro vykošťování, porcování a stahování & ostří z německé oceli DIN 1.4116 & rukojeť s ozdobným nýtem z materiálu G10 & délka ostří 150 mm
Nůž Santoku 7" (180 mm) Dellinger German Samurai & japonský kuchařský nůž & všestranný nůž & ostří z německé oceli DIN 1.4116 & rukojeť s ozdobným nýtem z materiálu G10 & délka ostří 180 mm
Nůž Chef 8" (200 mm) Dellinger German Samurai & japonský nůž šéfkuchaře & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z německé oceli DIN 1.4116 & rukojeť s ozdobným nýtem z materiálu G10 & délka ostří 200 mm
Malý okrajovací nůž 3,5" (90 mm) Dellinger German Samurai & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální vhodný pro běžné krájení, loupání a dekorace & ostří z německé oceli DIN 1.4116 & rukojeť s ozdobným nýtem z materiálu G10 & délka ostří 85 mm
Univerzální nůž 5" (125 mm) Dellinger German Samurai & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální vhodný pro běžné krájení, loupání a dekorace & ostří z německé oceli DIN 1.4116 & rukojeť s ozdobným nýtem z materiálu G10 & délka ostří 125 mm
nůž na ovoce a zeleninu Paring 3,5" (100mm) Dellinger Samurai Professional Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & západní rukojeť z materiálu G-10 s okrasným středovým nýtem & délka čepele 100 mm
Gyuto / Chef 8,5" Dellinger German Samurai & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & ostří z německé oceli 1.4116 & západní rukojeť z ebenového dřeva & délka čepele 210 mm & tvrdost ostří 56-58 HRC
Japonský plátkovací nůž 9" (225 mm) Dellinger Okami 3 layers AUS10 & japonský kuchařský nůž & plátkovací nůž & jádro z japonské oceli AUS10 & kulatá rukojeť s ozdobným nýtem z materiálu G10 & délka ostří 225 mm
Japonský nůž na zeleninu Nakiri 7" (170 mm) Dellinger Okami 3 layers AUS10 & japonský kuchařský nůž & nůž na zeleninu & jádro z japonské oceli AUS10 & kulatá rukojeť s ozdobným nýtem z materiálu G10 & délka ostří 170 mm
Japonský okrajovací nůž 4" (90 mm) Dellinger Okami 3 layers AUS10 & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální vhodný pro běžné krájení, loupání a dekorace & jádro z japonské oceli AUS-10 & kulatá rukojeť s ozdobným nýtem z materiálu G10 & délka ostří 90 mm
nůž šéfkuchaře Chef 8 " (200mm) Dellinger Samurai Professional Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & západní rukojeť z materiálu G-10 s okrasným středovým nýtem & délka čepele 200 mm
Japonský nůž Kiritsuke Chef 8" (200 mm) Dellinger Okami 3 layers AUS10 & japonský kuchařský nůž & všestranný šéfkuchařský nůž & jádro z japonské oceli AUS10 & kulatá rukojeť s ozdobným nýtem z materiálu G10 & délka ostří 180 mm