nůž Dellinger Damascus Japan Sky & včetně dřevěného pouzdra ( Saya ) & materiál čepeli - uhlíková damašková ocel (damascus steel) & délka ostří 195 mm
KIRITSUKE / Chef 8" Suncraft Elegancia & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z japonské práškové oceli SG2 & západní rukojeť Wallnut Pakkawood & mosazný bolster & délka čepele 200 mm
KIRITSUKE / Petty 150mm Suncraft Elegancia SG2 & japonský kuchařský nůž & jádro z japonské práškové oceli SG2 & západní rukojeť Wallnut Pakkawood & mosazný bolster & délka čepele 150 mm
KIRITSUKE / Slicer 250mm Suncraft Elegancia SG2 & japonský kuchařský plátkovací nůž & jádro z japonské práškové oceli SG2 & západní rukojeť Wallnut Pakkawood & mosazný bolster & délka čepele 250 mm
Exclusivní dárková sada KIRITSUKE / Chef 8" Suncraft Elegancia SG2 & brusný kámen 1000/3000 & úhlové vodítko & leštící houbička & překrásná krabice z leštěného dřeva
Kanetsugu Kiritsuke / Chef 210 mm & Damascus SPG2 & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z práškové oceli SPG2 – 62 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & 7 hranná japonská rukojeť - & délka čepele 210 mm
Kanetsugu Kiritsuke / Sujihiki 240 mm & Damascus SPG2 & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z práškové oceli SPG2 – 62 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & 7 hranná japonská rukojeť - & délka čepele 240 mm
japonský nůž Sakimaru Yanagiba & Josho-Tsuki Sheng & z oceli AISI 1095 & délka ostří 300mm & ručně vykládaná Saya & pouze 25 ks !
Kanetsugu Kiritsuke / Petty 150 mm & Damascus SPG2 & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z práškové oceli SPG2 – 62 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & 7 hranná japonská rukojeť - & délka čepele 150 mm
nůž Kiritsuke 240 mm & Hokiyama Sakon Murakumo Tsuchime & extra ostré jádro z oceli AUS 8 & 3 vrstvy oceli
Nůž je bez originální krabičky !! Kiritsuke nůž s dlouhou čepelí a ostrou špičkou, stejně dobře slouží při přípravě zeleniny, tak při krájení plátků masa a ryb. Kiritsuke je univerzální nůž pro přípravu tradiční japonské kuchyně. Kiritsuke znamená „rozřezaný“ - proto je v Japonsku tak oblíbený při porcování a přípravě sashimi (ostrá špička se zapíchne...
Kanetsugu Kiritsuke / Santoku 180 mm & Damascus SPG2 & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z práškové oceli SPG2 – 62 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & 7 hranná japonská rukojeť - & délka čepele 180 mm