Podkategorie
Ottogi ocet z hnědé rýže je univerzální ocet, který se používá v asijské kuchyni & 6,2% & brown rice vinegar
Hnědá celozrnná sushi rýže v ekologické BIO kvalitě !
japonský rýžový ocet v ekologické BIO kvalitě
V japonské kuchyni hraje zázvor obrovskou roli, zejména při přípravě Sushi. Nakládaný zázvor se podává se sushi a obvykle se konzumuje mezi různými druhy sushi. Neutralizuje chutě v ústech, tak aby jste si každou novou chuť mohli dokonale vychutnat. Kromě toho výrazně zlepšuje trávení a má stimulační účinek.
sada na výrobu sushi – Red Samurai Udělejte si své Sushi a překvapte své přátele svým vrcholným uměním. Nemusíte nikam chodit a složitě shánět suroviny na výrobu. Nyní máte vše v jednom balení a ihned po ruce. S naší sadou vyrobíte sushi jako šéfkuchař.