zavírací nůž Santoku Dellinger Olive Guillotine AUS-10 Sanmai & materiál čepeli - jádro z oceli AUS-10 Sanmai
Nůž Big Chef 190 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10 & japonský kuchařský nůž & univerzální nůž & vhodný pro každé krájení & jádro z japonské oceli AUS-10 & kulatá rukojeť s ozdobným nýtem z materiálu G10 & délka ostří 190 mm
Nůž okrajovací 90 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10 & japonský kuchařský nůž & vhodný pro běžné krájení, loupání a dekorace & jádro z japonské oceli AUS-10 & kulatá rukojeť s ozdobným nýtem z materiálu G10 & délka ostří 90 mm
Nůž vykosťovací 145 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10 & japonský kuchařský nůž & vhodný pro vykošťování, porcování a stahování & jádro z japonské oceli AUS-10 & kulatá rukojeť s ozdobným nýtem z materiálu G10 & délka ostří 145 mm
Nůž plátkovací 225 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10 & japonský kuchařský nůž & plátkovací nůž & vhodný pro krájení na tenké plátky & jádro z japonské oceli AUS-10 & kulatá rukojeť s ozdobným nýtem z materiálu G10 & délka ostří 225 mm
Nůž univerzální 150 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10 & japonský kuchařský nůž & univerzální nůž & vhodný pro krájení na tenké plátky & vykosťování a kuchání ryb a drůbeže & jádro z japonské oceli AUS-10 & kulatá rukojeť s ozdobným nýtem z materiálu G10 & délka ostří 150 mm
Nůž Chef 200 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10 & japonský kuchařský nůž & univerzální nůž & vhodný pro každé krájení & jádro z japonské oceli AUS-10 & kulatá rukojeť s ozdobným nýtem z materiálu G10 & délka ostří 200 mm
Nůž Santoku 180 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10 & japonský kuchařský nůž & všestranný nůž & krájení, plátkování, sekání, porcování & jádro z japonské oceli AUS-10 & kulatá rukojeť s ozdobným nýtem z materiálu G10 & délka ostří 180 mm
Nůž na zeleninu 170 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10 & japonský kuchařský nůž & krájení, plátkování, sekání & jádro z japonské oceli AUS-10 & kulatá rukojeť s ozdobným nýtem z materiálu G10 & délka ostří 170 mm
Nůž Gyuto/Chef & Hokiyama Sakon Bokusui ROU-Wave & japonský kuchařský nůž & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z japonské damaškové ocelí AUS 10 & oktagonová rukojeť z lakovaného dubového dřeva & délka ostří 245 mm
Nůž Kiritsuke/Chef & Hokiyama Sakon Bokusui ROU-Wave & japonský kuchařský nůž & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z japonské damaškové ocelí AUS 10 & oktagonová rukojeť z lakovaného dubového dřeva & délka ostří 245 mm
Nůž Big Chef 195 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10 & japonský kuchařský nůž & univerzální nůž & vhodný pro každé krájení & jádro z japonské oceli AUS-10 & kulatá rukojeť s ozdobným nýtem z materiálu G10 & délka ostří 195 mm