Podkategorie
KC-401 Kanetsune Nakiri 165 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune KC-400 Series & japonský kuchařský nůž & ocel White steel #2 core / 11 layers damascus & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť Red sandal wood black plywood bolster & délka čepele 170 mm
Petty 120 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & 33 vrstev damast steel & jádro ocel VG10, HRC 60-62 & rukojeť z mahagonu & délka čepele 120 mm
Nůž Santoku 175 mm série SOK Olive Sunshine Damascus & všestranný nůž & krájení, plátkování, sekání, porcování & kuchařský nůž v japonském stylu & japonská damascénská ocel VG10 & rukojeť z olivového dřeva & délka ostří 175 mm
Nůž Santoku 180 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10 & japonský kuchařský nůž & všestranný nůž & krájení, plátkování, sekání, porcování & jádro z japonské oceli AUS-10 & kulatá rukojeť s ozdobným nýtem z materiálu G10 & délka ostří 180 mm
Nůž Chef 200 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10 & japonský kuchařský nůž & univerzální nůž & vhodný pro každé krájení & jádro z japonské oceli AUS-10 & kulatá rukojeť s ozdobným nýtem z materiálu G10 & délka ostří 200 mm
Nůž Big Chef 195 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10 & japonský kuchařský nůž & univerzální nůž & vhodný pro každé krájení & jádro z japonské oceli AUS-10 & kulatá rukojeť s ozdobným nýtem z materiálu G10 & délka ostří 195 mm
Nůž vykosťovací Boning 165 mm Dellinger Sandvik Northern Sun & vykošťování masa & oddělování kůže, chrupavek a šlach & kuchařský nůž v japonském stylu & švédská ocel Sandvik 14C28N & rukojeť z rýže a barevné pryskyřice & délka ostří 165 mm
Kiritsuke / Chef 210 mm - Hokiyama Tosa-Ichi Shadow & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli Aogami Super (Blue Super Steel) & rukojeť z materiálu PAKKA-WOOD & délka čepele 210 mm
12323 Slice / Sujihiki 240 mm, kuchařský plátkovací nůž japonský plátkovací nůž & nerezová molybdenová ocel & klasická západní rukojeť z pryskyřice se třemi nýty & délka čepele 240 mm
Nůž Gyuto/Chef & Hokiyama Sakon Bokusui ROU-Wave & japonský kuchařský nůž & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z japonské damaškové ocelí AUS 10 & oktagonová rukojeť z lakovaného dubového dřeva & délka ostří 245 mm
Suncraft SENZO Professional SG2, 3 layers & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & jádro z japonské oceli SG-2 & západní rukojeť z PAKKA WOOD & délka ostří 90 mm