Podkategorie
Nůž Santoku 130 mm série Dellinger Samurai & všestranný nůž & krájení, plátkování, sekání, porcování & kuchařský nůž v japonském stylu & japonská damascénská ocel VG10 & rukojeť z materiálu G-10 s okrasným středovým nýtem & délka ostří 130 mm
sada 4 steakových nožů SOK olive sunshine Professional Damascus & jádro z oceli VG-10, 67 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & 8 hranná rukojeť z olivového dřeva
Nůž vykosťovací 145 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10 & japonský kuchařský nůž & vhodný pro vykošťování, porcování a stahování & jádro z japonské oceli AUS-10 & kulatá rukojeť s ozdobným nýtem z materiálu G10 & délka ostří 145 mm
Nůž Santoku Cullens 170 mm série Dellinger Samurai & všestranný nůž & krájení, plátkování, sekání, porcování & kuchařský nůž v japonském stylu & japonská damascénská ocel VG10 & rukojeť z materiálu G-10 s okrasným středovým nýtem & délka ostří 170 mm
KB-613 Rizikan 44 mm, nůž na vyřezávání dřeva japonský nůž na vyřezávání dřeva & uhlíková ocel SK-4 & rukojeť z třešňového dřeva & délka čepele 44 mm
Nůž okrajovací Paring 80 mm série SOK Olive Sunshine Damascus & okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & kuchařský nůž v japonském stylu & japonská damascénská ocel VG10 & rukojeť z olivového dřeva & délka ostří 80 mm
kuchařský nůž Brown Chef Kiritsuke 205 mm Dellinger Resin Future series & nůž šéfkuchaře & krájení, plátkování, čištění, kolébkové krájení & maso, ryby, ovoce, zelenina, bylinky & kuchařský nůž v japonském stylu & japonská damascénská ocel VG10 & rukojeť z barevné pryskyřice s ozdobným nýtem & délka ostří 205 mm
taška na nože PIRGE GASTRO & pouzdro na nože & ochrana nožů & místo pro 6 nožů
Nůž okrajovací PIRGE PURELIN E & vhodný na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & ostří z německé oceli DIN 1.4116 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & délka ostří 90 mm
zavírací nůž Santoku Dellinger KARASU & materiál čepeli - jádro z oceli vg10 + 67 vrstev damaškové oceli (damascus steel)