Prohlédnuté produkty
Krájecí deska HINOKI 390x200x20 mm
Podkategorie
KC-813 Kanetsune "Namishibuki" Santoku 180 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Namishibuki series & japonský kuchařský nůž & 101 layers damascus steel, prášková ocel & tvrdost HRC 60,5 - 61,5 & rukojeť Black Plywood & délka čepele 180 mm
Sushikiri 240 mm, nůž na sushi Kanetsune Honso Kanemasa G-Series & japonský kuchařský nůž & nůž na sushi & ocel Hitachi White Steel #3 HRC 60-61 & rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie - bolster z bůvolího rohu & délka čepele 180 mm
KC-534 Yanagiba 270 mm, filetovací nůž Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series & japonský kuchařský filetovací nůž & ocel White Steel #3 & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť ze dřeva magnólie, plastový bolstr & délka čepele 270 mm
Nůž Kiritsuke/Bunka & Hokiyama Tosa-Ichi white Octagonal & japonský kuchařský nůž & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z japonské oceli AOGAMI SUPER & oktagonová rukojeť z lakovaného dubového dřeva & délka ostří 175 mm
BAZAR - drobné vady na čepeli nůž Chef 230 mm Dellinger Professional Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & rukojeť ze dřeva desert iron wood + vzácná fosílie mamutího zubu & délka ostří 230 mm
KC-126 Gyuto 180 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune KC-120 Aogami series & japonský kuchařský nůž & ocel Blue steel / SUS410 nerezová ocel HRC 61-62 & klasická rukojeť z černého plywoodu se třemi nýty & délka čepele 180 mm
řeznický nůž na doner kebab 550 mm PIRGE ECCO & nůž vhodný pro krájení kebabu a Pražské šunky & ostří z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & délka ostří 550 mm
řeznický nůž na doner kebab 500 mm PIRGE DUO & nůž vhodný pro krájení kebabu a Pražské šunky & ostří z nerezové oceli X50CrMoV15 & rukojeť z polypropylenu (PPC)+TPE povrch & délka ostří 500 mm
řeznický nůž na doner kebab 550 mm PIRGE DUO & nůž vhodný pro krájení kebabu a Pražské šunky & ostří z nerezové oceli X50CrMoV15 & rukojeť z polypropylenu (PPC)+TPE povrch & délka ostří 550 mm
KC-921 Santoku 180 mm, kuchařský nůž Kanetsune YH-3000 series & japonský kuchařský nůž & ocel Blue steel / SUS410 nerezová ocel HRC 61-62 & klasická rukojeť z černého plywoodu se třemi nýty & délka čepele 180 mm
KC-147 Kengata/Gyuto 180 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Hon-Warikomi 2000-series & japonský kuchařský nůž & jádro z oceli Takefu Shiro 2 & tvrdost HRC 61-64 & klasická rukojeť se třemi nýty z plywoodu & délka čepele 180 mm
KC-401 Kanetsune Deba 120 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune KC-400 Series & japonský kuchařský nůž & ocel White steel #2 core / 11 layers damascus & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť Red sandal wood black plywood bolster & délka čepele 210 mm