nůž na chléb a pečivo Bread 233 mm Suncraft SENZO Japanese & japonský kuchařský nůž & m olybdenum vanadium steel HRC 58 & kulatá rukojeť ze dřeva magnolie s nerezovým bolstrem & délka čepele 233 mm
Takobiki 360 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Honso Kanemasa G-Series & japonský kuchařský nůž & oceli Hitachi White Steel #3 HRC 60-61 & rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie - bolster z bůvolího rohu & délka čepele 360 mm
Yanagiba/Sashimi 270 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Honso Kanemasa G-Series & japonský kuchařský nůž & oceli Hitachi White Steel #3 HRC 60-61 & rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie - bolster z bůvolího rohu & délka čepele 270 mm
KC-534 Yanagiba 270 mm, filetovací nůž Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series & japonský kuchařský filetovací nůž & ocel White Steel #3 & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť ze dřeva magnólie, plastový bolstr & délka čepele 270 mm
KC-540 Takobiki 300 mm Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series & japonský kuchařský nůž & ocel White Steel #3 & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť ze dřeva magnólie, plastový bolstr & délka čepele 300 mm
KC-401 Kanetsune Yanagiba 270 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune KC-400 Series & japonský kuchařský nůž & ocel White steel #2 core / 11 layers damascus & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť Red sandal wood black plywood bolster & délka čepele 270 mm
KC-535 Yanagiba 300 mm, filetovací nůž Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series & japonský kuchařský filetovací nůž & ocel White Steel #3 & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť ze dřeva magnólie, plastový bolstr & délka čepele 300 mm
KC-402 Kanetsune Yanagiba 240 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune KC-400 Series & japonský kuchařský nůž & ocel White steel #2 core / 11 layers damascus & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť Red sandal wood black plywood bolster & délka čepele 240 mm