nůž pro šéfkuchaře NAKIRI 170mm KIYA Suminagashi Damascus & japonský kuchařský nůž na zeleninu & nůž šéfkuchaře & jádro z japonské oceli Takefu V special grade & oktagonová rukojeť ze santalového dřeva & délka čepele 170 mm
Santoku 7" Dellinger CLASSIC Sandal Wood & kuchařský nůž na zeleninu & nůž šéfkuchaře & německá ocel DIN 1.4116 & západní rukojeť ze santalového dřeva & délka čepele 178 mm & úhel broušení 15 stupňů
nůž Nakiri 165 mm - Hokiyama - Tosa-Ichi - Dark Octagonal
nůž pro šéfkuchaře malé NAKIRI 120mm & japonský kuchařský nůž na zeleninu & nůž šéfkuchaře & jádro z japonské oceli Aogami & oválná rukojeť ze dřeva magnolie & délka čepele 120 mm
řeznický porcovací nůž 120 mm PIRGE DUO & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z nerezové oceli X50CrMoV15 & rukojeť z polypropylenu (PPC)+TPE povrch & délka ostří 120 mm
řeznický vykošťovací nůž 120 mm PIRGE DUO & nůž vhodný pro vykošťování, porcování a stahování & ostří z nerezové oceli X50CrMoV15 & rukojeť z polypropylenu (PPC)+TPE povrch & délka ostří 120 mm
řeznický nůž na cibuli 190 mm PIRGE ECCO & speciální nůž nejen na cibuli & ostří z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & délka ostří 190 mm
řeznický porcovací nůž 140 mm PIRGE DUO & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z nerezové oceli X50CrMoV15 & rukojeť z polypropylenu (PPC)+TPE povrch & délka ostří 140 mm
řeznický porcovací nůž 175 mm PIRGE DUO & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z nerezové oceli X50CrMoV15 & rukojeť z polypropylenu (PPC)+TPE povrch & délka ostří 175 mm