Podkategorie
nůž pro šéfkuchaře Gyuto/Chef 200mm KIYA Umeji Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & ostří z japonské oceli Takefu V special grade & západní rukojeť z ebenového dřeva & délka čepele 200 mm
Chef (Gyuto) 240mm- Suncraft Senzo Classic -Damascus-japonský kuchyňský nůž-Tsuchime- VG10–33 vrstev
Hokiyama - Sakon + nůž Santoku 180 mm Vee-tech
Hokiyama-kuchyňský nůž Gyuto 210 mm Sakon Ginga
Hokiyama - Sakon + nůž Gyuto 210 mm Vee-tech
nůž pro šéfkuchaře Gyuto/Chef 180mm KIYA Suminagashi Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z japonské oceli Takefu V special grade & oktagonová rukojeť ze santalového dřeva & délka čepele 180 mm
Kiritsuke / Chef 8" Dellinger CUBE Ebony Wood & kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & německá ocel DIN 1.4116 & čtvercová rukojeť ze dřeva ebenu & délka čepele 205 mm & úhel broušení 15 stupňů