Podkategorie
Kanetsugu Chef/Gyuto PRO-M Saiun VG-10 Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & jádro z japonské oceli VG-10 & západní rukojeť z materiálu Micarta & délka čepele 200 mm
nůž šéfkuchaře 250 mm PIRGE GASTRO & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & 7 barevných pinů dle HACCP & délka ostří 250 mm
řeznický vykošťovací nůž 130 mm PIRGE PRO 2002 & nůž vhodný pro vykošťování, porcování a stahování & ostří z francouzské nerezové oceli T5MoV & rukojeť z polypropylenu (PPC) & délka ostří 130 mm
řeznický porcovací nůž 135 mm PIRGE PRO 2002 & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z francouzské nerezové oceli T5MoV & rukojeť z polypropylenu (PPC) & délka ostří 135 mm
nůž šéfkuchaře 210 mm PIRGE GASTRO & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & 7 barevných pinů dle HACCP & délka ostří 210 mm
řeznický vykošťovací nůž 140 mm PIRGE PRO 2002 & nůž vhodný pro vykošťování, porcování a stahování & ostří z francouzské nerezové oceli T5MoV & rukojeť z polypropylenu (PPC) & délka ostří 140 mm
řeznický porcovací nůž 180 mm PIRGE GASTRO & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z francouzské nerezové oceli T5MoV & rukojeť z polypropylenu (PPC) & 7 barevných pinů dle HACCP & délka ostří 180 mm
Kengata, Bunka Chef 190 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & 33 vrstev damast steel & jádro ocel VG10, HRC 60-62 & rukojeť z mahagonu & délka čepele 190 mm
Kanetsugu Chef/Gyuto PRO-M Saiun VG-10 Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & jádro z japonské oceli VG-10 & západní rukojeť z materiálu Micarta & délka čepele 230 mm
nůž šéfkuchaře 190 mm PIRGE GASTRO & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & 7 barevných pinů dle HACCP & délka ostří 190 mm
nůž šéfkuchaře 160 mm PIRGE GASTRO & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & 7 barevných pinů dle HACCP & délka ostří 160 mm
řeznický porcovací nůž 195 mm PIRGE PRO 2002 & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z francouzské nerezové oceli T5MoV & rukojeť z polypropylenu (PPC) & délka ostří 195 mm