Užijte si snídaně, svačiny nebo večeře s důmyslně konstruovaným nožem Dellinger Easy
Nakiri 7,8" Dellinger CUBE Ebony Wood & kuchařský nůž & nůž na zeleninu& německá ocel DIN 1.4116 & čtvercová rukojeť ze dřeva ebenu & délka čepele 199 mm & úhel broušení 15 stupňů
mačeta Dellinger D2 Raspeln & včetně koženého pouzdra & full tang & délka ostří 260 mm
nůž Dellinger "D2" Rasp BBQ & srbský nůž & včetně koženého pouzdra & materiál čepeli - ocel D2 & délka ostří 145 mm
lovecký zavírací nůž Dellinger Glasbrint RWL34 Powder Steel & švédská prášková ocel RWL34 & s koženým pouzdrem & rukojeť ze vzácné fosílie mamutího zubu
klasický plechový WOK & vaří v něm celá Asie & kulaté dno & dřevěná rukojeť
vidlička Dellinger BBQ Carve & nerezová ocel 430 & rukojeť z ebenového dřeva & délka vidle 155 mm
Kurz broušení nožů na vodních kamenech - začátečník Na tomto kurzu se pod dohledem odborného lektora dozvíte o tom, jak své kuchyňské nože přimět k tomu, aby byly ostré a vy jste si mohli užít radost z krájení. Poradíme vám, jak postupovat při výběru brusných kamenů a jak o brusné kameny pečovat. Doporučíme Vám, jak se o nabroušený nůž starat...
klasický plechový WOK & vaří v něm celá Asie & kulaté dno & dřevěná rukojeť
malý mosazný kartáč STANDARD & snadné čištění zapečených nečistot & šetrný ke keramickému smaltu