Podkategorie
řeznický porcovací nůž 125 mm Sultan & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z francouzské nerezové oceli T5MoV & rukojeť z exotického dřeva Wenge & délka ostří 125 mm
Petty 150mm- Suncraft Senzo Classic -Damascus-japonský kuchyňský nůž-Tsuchime- VG10–33 vrstev
Kanetsugu Kiritsuke / Santoku 180 mm & Damascus SPG2 & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z práškové oceli SPG2 – 62 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & 7 hranná japonská rukojeť - & délka čepele 180 mm
kožená Saya pro nůž Chef 210 mm - Dellinger Octagonal Full Damascus
kožená Saya pro nůž Chef 240 mm - Dellinger Octagonal Full Damascus
damascus BBQ & steakový nůž & jádro z japonské oceli VG-10 – 66 vrstev damaškové oceli
nůž Bunka / Chef 8,5" Dellinger Octagonal Desert Iron Wood & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & 110 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & oktagonová rukojeť z přírodního dřeva Desert Iron Wood + G10 & délka čepele 215 mm
Unagi-Saki 180 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Honso Kanemasa G-Series & japonský kuchařský nůž & oceli Hitachi White Steel #3 HRC 60-61 & rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie - bolster z bůvolího rohu & délka čepele 180 mm
KC-335 Honesuki-Maru 140 mm, profi řeznický nůž Meat Processing Knife Series & japonský řeznický nůž & ocel SKD-12 s vysokým obsahem uhlíku , tvrdost HRC 60-61 & rukojeť palisandr se třemi nýty & délka čepele 140 mm
KC-823 Kanetsune "Minamo-Kaze" Santoku 180 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune "Minamo-Kaze" series & japonský kuchařský nůž & 63 layers damascus steel & tvrdost HRC 60 & rukojeť Red Plywood & délka čepele 180 mm
KC-439 Nakiri 165 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune VARIOUS Nakiri & Santoku series & japonský kuchařský nůž & ocel White Steel #2 w/iron & tvrdost HRC 61-62 & rukojeť ze dřeva magnólie, plastový bolster & délka čepele 165 mm