Podkategorie
KC-951 Gyuto/Chef 180 mm Kanetsune Tsuchime Series & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & čepel z japonské oceli DSR-1K6 & oválná rukojeť z materiálu Plywood & délka čepele 180 mm
Nůž Dellinger "Dragon Sign Engraved" limited edition & vyrobeno pouze 9 ks & certifikát pravosti & spider bombing mosaic damascus pattern & rukojeť ze dřeva Desert Iron Wood
nůž řeznický No.3 185 mm PIRGE ECCO & nůž řeznický & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení & nůž na maso & ostří z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & délka ostří 185 mm
řeznický nůž Chef 210 mm PIRGE ECCO & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & délka ostří 210 mm
řeznický porcovací nůž 140 mm PIRGE DUO & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z nerezové oceli X50CrMoV15 & rukojeť z polypropylenu (PPC)+TPE povrch & délka ostří 140 mm
řeznický nůž 395 mm PIRGE BUTCHER'S & nůž řeznický & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení & nůž na maso & čepel z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & délka ostří 395 mm
řeznický vykošťovací nůž PIRGE BUTCHER'S & nůž řeznický & nůž vhodný pro vykošťování, porcování a stahování & čepel z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & délka ostří 115 mm
KC-748 Petty 120 mm, univerzální nůž Kanetsune Honsho Kanemasa E-series & japonský univerzální nůž & verginská uhlíková ocel SK-95 HRC 60-61 & klasická rukojeť z černého plywoodu se třemi nýty & délka čepele 120 mm
Chef 8" Dellinger German Pakka Wood & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & ostří z německé oceli 1.4116 & západní rukojeť z pakka woodu & délka čepele 200 mm & tvrdost ostří 56-58 HRC
nůž na chléb a pečivo 8" Dellinger German Pakka wood & nůž na pečivo & nůž šéfkuchaře & německá ocel DIN 1.4116 & západní rukojeť z pakka woodu & délka čepele 201 mm
Kengata Slicer 270 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & 33 vrstev damast steel & jádro ocel VG10, HRC 60-62 & rukojeť z mahagonu & délka čepele 270 mm
WA-Nakiri 170 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & 33 vrstev damast steel & jádro ocel VG10, HRC 60-62 & osmihranná rukojeť ze dřeva zelkova & bolster z mahagonu & délka čepele 170 mm