Podkategorie
KC-952 Santoku 165 mm Kanetsune Tsuchime Series & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & čepel z japonské oceli DSR-1K6 & oválná rukojeť z materiálu Plywood & délka čepele 165 mm
KC-153 Gyutou 185 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Hon-Warikomi YS-900 series & sendvičová konstrukce & japonský kuchařský nůž & jádro ze švédské oceli Sandvik 19C27 , plátování z SUS410 & tvrdost HRC 60-61 & klasická západní rukojeť z plywoodu se třemi nýty & délka čepele 185 mm
KC-334 Kawahagi 170 mm, profi řeznický nůž Meat Processing Knife Series & japonský řeznický nůž & ocel SKD-12 s vysokým obsahem uhlíku, tvrdost HRC 60-61 & rukojeť palisandr se třemi nýty & délka čepele 170 mm
KC-124 Petty 150 mm, univerzální nůž Kanetsune KC-120 Aogami series & japonský univerzální nůž & ocel Blue steel / SUS410 nerezová ocel HRC 61-62 & klasická rukojeť z černého plywoodu se třemi nýty & délka čepele 150 mm
KC-743 Chef Gyutou 240 mm, kuchařský nůž Kanetsune Honsho Kanemasa E-series & japonský kuchařský nůž & verginská uhlíková ocel SK-95 HRC 60-61 & klasická rukojeť z černého plywoodu se třemi nýty & délka čepele 240 mm
saya (dřevěné pouzdro) pro nůž Kanetsune Santoku, 180 mm
řeznický nůž Chef 190 mm PIRGE ECCO & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & délka ostří 190 mm
nůž řeznický No.2 160 mm PIRGE ECCO & nůž řeznický & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení & nůž na maso & ostří z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & délka ostří 160 mm
řeznický špalkový nůž 235 mm PIRGE BUTCHER'S & nůž řeznický & nůž vhodný k porcování a krájení syrového masa nebo ke stahování sádla & čepel z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & délka ostří 235 mm
řeznický špalkový nůž 240 mm PIRGE BUTCHER'S & nůž řeznický & nůž vhodný k porcování a krájení syrového masa nebo ke stahování sádla & čepel z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & délka ostří 240 mm
řeznický / kuchařský sekáček 260 mm PIRGE SUPERIOR & porcování masa, kostí, šlach a tvrdých tkání & čepel z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & délka ostří 260 mm
WA-Petty 150 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & 33 vrstev damast steel & jádro ocel VG10, HRC 60-62 & osmihranná rukojeť ze dřeva zelkova & bolster z mahagonu & délka čepele 150 mm