Kuchařský nůž Red Chef Kiritsuke 205 mm Dellinger Resin Future series & nůž šéfkuchaře & krájení, plátkování, čištění, kolébkové krájení & maso, ryby, ovoce, zelenina, bylinky & kuchařský nůž v japonském stylu & japonská damascénská ocel VG10 & rukojeť z barevné pryskyřice s ozdobným nýtem & délka ostří 205 mm
nůž steakový Dellinger German Samurai & ostří z německé oceli 1.4116 & rukojeť z ebenového dřeva s ozdobným středovým nýtem & délka ostří 125 mm & tvrdost ostří 56-58 HRC
Kuchařský nůž Chef o délce ostří 200 mm & série Dellinger Carbon Fragment & nůž šéfkuchaře & krájení, plátkování, čištění, kolébkové krájení & maso, ovoce, zelenina, bylinky & kuchařský nůž v japonském stylu & Full Damascus Steel & rukojeť z karbonu
Kuchařský nůž Santoku 185 mm Dellinger Sandvik Northern Sun & nůž šéfkuchaře & krájení, plátkování, čištění & maso, ryby, ovoce, zelenina, bylinky & kuchařský nůž v japonském stylu & švédská ocel Sandvik 14C28N & rukojeť z rýže a barevné pryskyřice & délka ostří 185 mm
Gyuto / Chef 8,5" Dellinger German Samurai & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & ostří z německé oceli 1.4116 & západní rukojeť z ebenového dřeva & délka čepele 210 mm & tvrdost ostří 56-58 HRC
Čínský univerzální nůž "TAO" Dellinger German Samurai Cleaver & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & německá nerezová ocel 1.4116 & délka ostří 180 mm
Kuchařský nůž Petty o délce ostří 110 mm & série Dellinger Carbon Fragment & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & kuchařský nůž v japonském stylu & Full Damascus Steel & rukojeť z karbonu
Nůž vykosťovací Boning 165 mm Dellinger Sandvik Northern Sun & vykošťování masa & oddělování kůže, chrupavek a šlach & kuchařský nůž v japonském stylu & švédská ocel Sandvik 14C28N & rukojeť z rýže a barevné pryskyřice & délka ostří 165 mm
Kuchařský nůž Chef 205 mm Dellinger Sandvik Northern Sun & nůž šéfkuchaře & krájení, plátkování, čištění, kolébkové krájení & maso, ovoce, zelenina, bylinky & švédská ocel Sandvik 14C28N & rukojeť z rýže a barevné pryskyřice & délka ostří 205 mm
nůž vykošťovací 6,4" Dellinger CLASSIC Sandal Wood & nůž vhodný pro vykošťování a špikování masa & německá ocel DIN 1.4116 & západní rukojeť ze santalového dřeva & délka čepele 162 mm & úhel broušení 15 stupňů
nůž na šunku 10" Dellinger Classic Sandal Wood & kuchařský nůž & nůž vhodný pro plátkování a velké kusy masa, ovoce a zeleniny & ostří z německé oceli 1.4116 & západní rukojeť ze santalového dřeva & délka čepele 255 mm & tvrdost ostří 56-58 HRC
Čínský univerzální nůž "TAO" Dellinger Padauk Wood Cleaver & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & 3 vrstvá nerezová ocel X9Cr13MoV & délka ostří 200 mm