Podkategorie
nůž SANTOKU (Chef) 180 mm & Hokiyama Sakon Murakumo Tsuchime & extra ostré jádro z oceli AUS 8 & 3 vrstvy oceli
nůž Nakiri 165 mm - Hokiyama - Tosa-Ichi - White Octagonal
nůž Dellinger "D2" Rasp BBQ & srbský nůž & včetně koženého pouzdra & materiál čepeli - ocel D2 & délka ostří 145 mm
Gyuto 240 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune AUS 10 PRO series & japonský kuchařský nůž & nerez. ocel AUS-10, tvrdost HRC 59-60 & klasická západní rukojeť z plywoodu se třemi nýty & délka čepele 240 mm
KC-102 Gyuto 210 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune KC-100 series & japonský kuchařský nůž & ocel jádro VG-10/ 33 vrstev damast steel HRC 60-62 & klasická rukojeť z plywoodu se třemi nýty & délka čepele 210 mm
řeznický nůž na cibuli 190 mm PIRGE DUO & speciální nůž nejen na cibuli & ostří z nerezové oceli X50CrMoV15 & rukojeť z polypropylenu (PPC)+TPE povrch & délka ostří 190 mm
řeznický porcovací nůž 210 mm PIRGE DUO & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z nerezové oceli X50CrMoV15 & rukojeť z polypropylenu (PPC)+TPE povrch & délka ostří 210 mm
nůž na sýr 175 mm PIRGE ECCO & nůž na sýr & ostří z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & délka ostří 175 mm
řeznický porcovací nůž 200 mm PIRGE DUO & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z nerezové oceli X50CrMoV15 & rukojeť z polypropylenu (PPC)+TPE povrch & délka ostří 200 mm
řeznický vykošťovací nůž 140 mm PIRGE ECCO & nůž řeznický & nůž vhodný pro vykošťování, porcování a stahování & ostří z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & délka ostří 140 mm
řeznický stahovací nůž 155 mm PIRGE BUTCHER'S & nůž vhodný pro stahování kůže z jatečních zvířat a ryb & čepel z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & délka ostří 155 mm
řeznický filetovací nůž 400 mm PIRGE BUTCHER'S & nůž řeznický & nůž vhodný pro filetování, stahování kůže a porcování & čepel z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & délka ostří 400 mm