Santoku 167mm- Suncraft Senzo Classic -Damascus-japonský kuchyňský nůž-Tsuchime- VG10–33 vrstev
Santoku 7" Dellinger CLASSIC Sandal Wood & kuchařský nůž na zeleninu & nůž šéfkuchaře & německá ocel DIN 1.4116 & západní rukojeť ze santalového dřeva & délka čepele 178 mm & úhel broušení 15 stupňů
KC-150 Santoku 165 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune KC 150-series Forged VG-1 & limitovaná edice & japonský kuchařský nůž & ocel VG-1 a SUS410 & tvrdost HRC 58-59 & klasická rukojeť , mahagonovový PLYWOOD & délka čepele 165 mm
nůž na ovoce a zeleninu small Santoku 143 mm Suncraft SENZO Japanese & japonský kuchařský nůž & m olybdenum vanadium steel HRC 58 & kulatá rukojeť ze dřeva magnolie s nerezovým bolstrem & délka čepele 143 mm
KC-943 Kanetsune Tsuchime VG-1 series Santoku 165 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Tsuchime VG-1 series & japonský kuchařský nůž & ocel VG-1 Stainless steel core /SUS410 Stainless steel (Tsuchime "Mirror" polish) & tvrdost HRC 59-60 & rukojeť Black- plywood, nerezový bolster & délka čepele 165 mm
WA Santoku 170 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & nepřilnavý povrch Kurokage & ocel VG10, HRC 60-61 & osmihranná rukojeť wengewood & bolster z buvolího rohu & délka čepele 170 mm
Santoku 180 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & 33 vrstev damast steel & jádro ocel VG10, HRC 60-62 & rukojeť z mahagonu & délka čepele 180 mm