nůž Santoku 165 mm - Hokiyama - Tosa-Ichi - White Octagonal
KC-103 Santoku 180 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune KC-100 series & japonský kuchařský nůž & ocel jádro VG-10/ 33 vrstev damast steel HRC 60-62 & klasická rukojeť z plywoodu se třemi nýty & délka čepele 180 mm
KC-462 Kanetsune Blue Steel "Zen-Bokashi" Santoku 165 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Blue Steel "Zen-Bokashi"-series & japonský kuchařský nůž & ocel Blue steel #2 core / 11 layers damascus & tvrdost HRC 61-62 & rukojeť Red sandal wood w/black plywood bolster & délka čepele 165 mm
KC-813 Kanetsune "Namishibuki" Santoku 180 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Namishibuki series & japonský kuchařský nůž & 101 layers damascus steel, prášková ocel & tvrdost HRC 60,5 - 61,5 & rukojeť Black Plywood & délka čepele 180 mm
KC-921 Santoku 180 mm, kuchařský nůž Kanetsune YH-3000 series & japonský kuchařský nůž & ocel Blue steel / SUS410 nerezová ocel HRC 61-62 & klasická rukojeť z černého plywoodu se třemi nýty & délka čepele 180 mm
BAZAR - nerovnosti na rukojeti Nůž univerzální Utility 125 mm Dellinger Sandvik Northern Sun & univerzální nůž & krájení, plátkování, čištění & krájení pečiva, masa, zeleniny a ovoce & vykošťování a kuchání ryb a drůbeže & kuchařský nůž v japonském stylu & švédská ocel Sandvik 14C28N...
BAZAR - prasklina v bolstru viz foto - KC-957 Gyuto/Chef 210 mm Kanetsune Tsuchime Series & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & čepel z japonské oceli DSR-1K6 & oválná rukojeť z materiálu Plywood & délka čepele 210 mm
nůž Santoku 145 mm Dellinger Mirror Wootz & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & čepel z leštěné oceli WOOTZ & rukojeť ze vzácné fosílie mamutího zubu & délka ostří 145 mm
nůž Santoku 145 mm Dellinger Mirror Wootz & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & čepel z leštěné oceli WOOTZ & rukojeť ze vzácné fosílie mamutího zubu & délka ostří 145 mm
BAZAR!!!- prasklinky v rukojeti viz obrázek nůž Chef 230 mm Dellinger Mirror M390 & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & čepel z leštěné práškové oceli M390 & rukojeť ze dřeva iron-wood + vzácná fosílie mamutího zubu & délka ostří 200 mm
KC-123 Santoku 165 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune KC-120 Aogami series & japonský kuchařský nůž & ocel Blue steel / SUS410 nerezová ocel HRC 61-62 & klasická rukojeť z černého plywoodu se třemi nýty & délka čepele 165 mm