Kanetsugu Utility Miyabi Issin & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & jádro z oceli AUS-8 & západní rukojeť z přírodního dřeva Palisandru & délka čepele 120 mm
Kanetsugu Utility PRO-J Hammer & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & jádro z oceli ZA-18 & západní rukojeť z materiálu Black-Pakkawood & délka čepele 120 mm
nůž na ovoce a zeleninu small Santoku 143 mm Suncraft SENZO Japanese & japonský kuchařský nůž & m olybdenum vanadium steel HRC 58 & kulatá rukojeť ze dřeva magnolie s nerezovým bolstrem & délka čepele 143 mm
KC-155 Petty 150 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Hon-Warikomi YS-900 series & sendvičová konstrukce & japonský kuchařský nůž & jádro ze švédské oceli Sandvik 19C27 , plátování z SUS410 & tvrdost HRC 60-61 & klasická západní rukojeť z plywoodu se třemi nýty & délka čepele 150 mm
KC-104 Petty 150 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune KC-100 series & japonský kuchařský nůž & ocel jádro VG-10/ 33 vrstev damast steel HRC 60-62 & klasická rukojeť z plywoodu se třemi nýty & délka čepele 150 mm
Nůž univerzální Dellinger German Samurai & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální vhodný pro běžné krájení, loupání a dekorace & ostří z německé oceli DIN 1.4116 & rukojeť s materiálu G10 & délka ostří 125 mm
Kiya UMEJI Petit Knife 130/237 mm/ Paring Utility Knife 5.11 palce / přímý import z Kiya Nihonbashi Tokyo, Japan / nejznámější obchod s noži v Tokyu - Nůž vyrobil japonský mistr Fumio Murakami
nůž Petty (univerzální) 125mm - Suncraft MOKA vg-10 Damascus, japonský kuchyňský nůž
SXLTO-01 nůž na ovoce a zeleninu Paring 80 mm Suncraft Senzo Twisted Octagon Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & octagonová kroucená rukojeť z materiálu Pakawood & délka čepele 80 mm
nůž Petty Suncraft Elegancia SG2 & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z japonské práškové oceli SG2 & západní rukojeť Wallnut Pakkawood & mosazný bolster & délka čepele 100 mm
KC-464 Kanetsune Blue Steel "Zen-Bokashi" Petty 135 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Blue Steel "Zen-Bokashi"-series & japonský kuchařský nůž & ocel Blue steel #2 core / 11 layers damascus & tvrdost HRC 61-62 & rukojeť Red sandal wood w/black plywood bolster & délka čepele 135 mm
nůž víceúčelový 150 mm PIRGE ECCO & nůž univerzální & ostří z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & délka ostří 150 mm