profi brusný kámen & nejvyšší kvalita & hrubost JIS: 1000 & Kanetsune GOKUJO-TOISHI series KC-657
profi brusný kámen & nejvyšší kvalita & hrubost JIS: 3 000 & Kanetsune GOKUJO-TOISHI series KC-658
kuchařská pinzeta na rybí kosti & žádné zbylé kosti v pokrmu & přesné a pohodlné uchopení kostí & 120 mm dlouhá & nerezová ocel
Kombinovaný brusný kámen & hrubost JIS: 1000/3000 & Kanetsune GOKUJO-TOISHI series KC-652
KB-613 Rizikan 44 mm, nůž na vyřezávání dřeva japonský nůž na vyřezávání dřeva & uhlíková ocel SK-4 & rukojeť z třešňového dřeva & délka čepele 44 mm
KC-360 Santoku / Chef 165 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune 555-series & japonský kuchařský nůž & nerez. ocel DSR-1K6 stainless steel & tvrdost HRC 58-59 & klasická rukojeť z plywoodu & délka čepele 180 mm
Gyuto 210 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune AUS 10 PRO series & japonský kuchařský nůž & nerezová ocel AUS-10, tvrdost HRC 59-60 & klasická rukojeť z plywoodu se třemi nýty & délka čepele 210 mm
KC-096 Chinese cleaver 220x90 mm, nůž šéfkuchaře asijský kuchařský nůž & japonská uhlíková ocel SK-4 & tvrdost HRC 61 & rukojeť ze dřeva palisandru (rosewood) & délka čepele 220 mm
KC-148 Santoku 165 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Hon-Warikomi 2000-series & japonský kuchařský nůž & jádro z oceli Takefu Shiro 2 & tvrdost HRC 61-64 & klasická rukojeť se třemi nýty z plywoodu & délka čepele 165 mm
nůžky U-Shaped Ibushi-Finishu 120 mm japonské nůžky na látku, papír a rostliny & uhlíková ocel SK-5 "Tsuke-Hagane"
KC-049 nůž na otevírání ústřic Kanetsune Oyster japonský nůž na otevírání ústřic & nerezová ocel 420J2 & dřevěná rukojeť ze dřeva ZELKOVA