Podkategorie
KC-951 Gyuto/Chef 180 mm Kanetsune Tsuchime Series & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & čepel z japonské oceli DSR-1K6 & oválná rukojeť z materiálu Plywood & délka čepele 180 mm
nůž víceúčelový 155 mm PIRGE ECCO & nůž univerzální & ostří z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & délka ostří 155 mm
řeznický nůž Chef 210 mm PIRGE ECCO & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & délka ostří 210 mm
Chef 8" Dellinger German Pakka Wood & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & ostří z německé oceli 1.4116 & západní rukojeť z pakka woodu & délka čepele 200 mm & tvrdost ostří 56-58 HRC
řeznický porcovací nůž 190 mm Sultan & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z francouzské nerezové oceli T5MoV & rukojeť z exotického dřeva Wenge & délka ostří 190 mm
nůž Kiritsuke 240 mm & Hokiyama Sakon Murakumo Tsuchime & extra ostré jádro z oceli AUS 8 & 3 vrstvy oceli
nůž Santoku Cullens Dellinger German Samurai & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž na zeleninu & ostří z německé oceli 1.4116 & západní rukojeť z ebenového dřeva & délka čepele 180 mm & tvrdost ostří 56-58 HRC
KC-153 Gyutou 185 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Hon-Warikomi YS-900 series & sendvičová konstrukce & japonský kuchařský nůž & jádro ze švédské oceli Sandvik 19C27 , plátování z SUS410 & tvrdost HRC 60-61 & klasická západní rukojeť z plywoodu se třemi nýty & délka čepele 185 mm
KC-124 Petty 150 mm, univerzální nůž Kanetsune KC-120 Aogami series & japonský univerzální nůž & ocel Blue steel / SUS410 nerezová ocel HRC 61-62 & klasická rukojeť z černého plywoodu se třemi nýty & délka čepele 150 mm