Podkategorie
WA-Sujihiki/Slicer 240 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & 33 vrstev damast steel & jádro ocel VG10, HRC 60-62 & osmihranná rukojeť ze dřeva zelkova & bolster z mahagonu & délka čepele 240 mm
Nůž na krémové pečivo PIRGE CREME & vhodný ke krájení dortů, zákusků & ostří z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & délka ostří 200 mm
kuchařský nůž Petty Kiritsuke 90 mm Dellinger Volcano series & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální vhodný pro běžné krájení, loupání a dekorace & kuchařský nůž v japonském stylu & rukojeť z červenočerné G10 damaškového vzoru s ozdobným nýtem & délka ostří 90 mm
řeznický vykošťovací nůž PIRGE BUTCHER'S & nůž řeznický & nůž vhodný pro vykošťování, porcování a stahování & čepel z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & délka ostří 150 mm
řeznický porcovací nůž 160 mm PIRGE PRO 2002 & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z francouzské nerezové oceli T5MoV & rukojeť z polypropylenu (PPC) & délka ostří 160 mm
řeznický porcovací nůž 120 mm PIRGE DUO & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z nerezové oceli X50CrMoV15 & rukojeť z polypropylenu (PPC)+TPE povrch & délka ostří 120 mm
řeznický vykošťovací nůž 120 mm PIRGE DUO & nůž vhodný pro vykošťování, porcování a stahování & ostří z nerezové oceli X50CrMoV15 & rukojeť z polypropylenu (PPC)+TPE povrch & délka ostří 120 mm
řeznický nůž na doner kebab 450 mm PIRGE DUO & nůž vhodný pro krájení kebabu a Pražské šunky & ostří z nerezové oceli X50CrMoV15 & rukojeť z polypropylenu (PPC)+TPE povrch & délka ostří 450 mm
Čínský univerzální nůž "TAO" Dellinger German Cleaver 8" & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & německá nerezová ocel 1.4116 & délka ostří 200 mm
WA Santoku 170 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & nepřilnavý povrch Kurokage & ocel VG10, HRC 60-61 & osmihranná rukojeť wengewood & bolster z buvolího rohu & délka čepele 170 mm
Santoku 180 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & 33 vrstev damast steel & jádro ocel VG10, HRC 60-62 & rukojeť z mahagonu & délka čepele 180 mm
Nůž na zeleninu 170 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10 & japonský kuchařský nůž & krájení, plátkování, sekání & jádro z japonské oceli AUS-10 & kulatá rukojeť s ozdobným nýtem z materiálu G10 & délka ostří 170 mm