Prohlédnuté produkty
14010
Nový produkt
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
Nůž Masahiro BWH Chef 180 mm [14010]
Příjemce :
* Povinná pole
nebo Zrušit
délka čepele | 16-19 cm |
typ nože | kuchařský nůž |
Styl | západní |
Nůž Masahiro BWH Chef 180 mm [14010]
Masahiro BWH Šéfkuchař s délkou čepele 180 mm je jedním z nejčastěji volených nožů do kuchyně, a to jak profesionálními, tak amatérskými kuchaři. Charakteristický tvar nože, který pochází z francouzské kuchyně, se používá k mnoha kuchyňským pracím a název kuchařský nůž podtrhuje skutečnost, že je nepostradatelným nástrojem každého kuchaře. Nůž je velmi lehký a rukojeť dobře padne do malé i velké ruky. Díky dokonalému vyvážení čepele a rukojeti umožňuje rytmický, velmi účinný kývavý pohyb po povrchu při krájení nebo sekání různých produktů.
BWH je řada nožů vyrobených podle vzoru nože MV-H. Používá také molybden-vanadovou, vysoce uhlíkovou, nerezovou ocel MBS-26který byl podroben třístupňovému procesu kalení, dokud nedosáhne tvrdosti 58-59 HRC. Každou čepel dovedli k dokonalosti řemeslníci s více než 30letou praxí, čímž se nože Masahiro dostaly na úroveň bezkonkurenční a nevídané ostrosti.
Rukojeť je vyrobena ze dřeva zvaného Černé dřevo Pakkawood, jehož několik vrstev bylo slisováno pod vysokým tlakem a teplotou, aby se vytvořil jednolitý, vysoce odolný materiál odolný proti vlhkosti a vodě. Dřevěná rukojeť s antibakteriální úpravou se udržuje stejně snadno jako plastová a je zajištěna třemi dokonale zasazenými a vyleštěnými nýty.
Nože této řady jsou broušeny oboustranně, ale na rozdíl od většiny západních výrobců, Masahiro je asymetricky zostřený 80/20. To znamená, že ostří je v ose nože posunuto na jednu stranu. Výhody asymetrického ostření jsou až do výše 35% tenčí ostří ve srovnání se symetrickým ostřím, a tím výrazně ostřejší.
Parametry nože
Čepel - MBS-26
Tvrdost - 58 - 59 HRC
Celková délka - 305 mm
Délka čepele - 185 mm
Šířka čepele - 43 mm
Tloušťka čepele - 2,0 mm
Rukojeť - černé dřevo pakkawood
Hmotnost - 138 g
Jak se o nůž starat a naopak co s ním nedělat ...
Nůž nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
Nepoužívejte nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojít ke zlomení ostří nebo vylomení jeho části.
Nepoužívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
Chraňte nůž před pádem nebo nárazem.
Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin. Olej z tiskařské černi použité na novinovém tisku ochrání čepel před možnou korozí.
Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skrvny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.
Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi! (například na magnetický stojan)
Vyrobeno v Číně.
Aby byl vždy ostrý ...
Pro každodenní vytažení ostří, použijte ocílku.
Doporučujeme použít diamantové a vodní brusné kameny.
Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme kurzy broušení nožů. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
Dellinger záruka: Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus je zabalen v luxusním balení a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.
nůž Chef / Gyuto 180 mm - Hokiyama - Tosa-Ichi - Dark Octagonal
Nůž Gyuto/Chef & Hokiyama Tosa-Ichi white Octagonal...
Kanetsugu Chef / Gyuto Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž...
Chef / Gyuto Kanetsugu Sharpness Revolution 21 & japonský...
VG-300 Chef / Gyuto 180 mm Sekiryu & japonský kuchařský nůž & nůž...
nůž Gyuto/Chef 180 mm & KIYA Suminagashi White & kuchařský nůž &...
TKT-1106 Chef / Gyuto 180 mm Tamahagane Bamboo Damasus & japonský...
KC-153 Gyutou 185 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Hon-Warikomi YS-900...
Gyuto 180 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune AUS 10 PRO series &...
KC-362 Kengata/Gyuto 180 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune 555-series...
KC-465 Kanetsune Blue Steel "Zen-Bokashi" Kiritsuke 170 mm, nůž šéfkuchaře...
BAZAR - rozklížená krabička - nedoléhá - nůž Chef 200 mm Dellinger Kita...
KC-951 Gyuto/Chef 180 mm Kanetsune Tsuchime Series & japonský...
KC-126 Gyuto 180 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune KC-120 Aogami series...
KC-741 Chef Gyutou 180 mm, kuchařský nůž Kanetsune Honsho Kanemasa...
KC-147 Kengata/Gyuto 180 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Hon-Warikomi...
WA-Kengata Gyuto 190 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki &...
Chef 180 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki & japonský...
WA-Kengata Gyuto 190 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki &...
Nůž Big Chef 190 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10 & japonský...
KC-951 Gyuto/Chef 210 mm Kanetsune Tsuchime Series & japonský...
KC-951 Gyuto/Chef 240 mm Kanetsune Tsuchime Series & japonský...