Prohlédnuté produkty
KB-611 Kishin 50 mm, nůž na vyřezávání dřeva...
KNTN-KB-611
Nový produkt
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
nůž Kishin 50mm Kanetsune Kiridashi Knife
KB-611 Kishin 50 mm, nůž na vyřezávání dřeva japonský nůž na vyřezávání dřeva & ocel SK-5 ''Tsuke Hagane'' & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť z třešňového dřeva & délka čepele 50 mmPříjemce :
* Povinná pole
nebo Zrušit
Jednostranně broušený japonský nůž Kiridashi je ostrý nůž nejen na vyřezávání do dřeva. Snadno zastane práci, jako u nás dobře známý "kobercák". Je vyrobený z uhlíkové oceli SK-5 s jednoduchou fazetovou brusnou úpravou.
Rukojeť a pouzdro jsou z třešňového dřeva speciálně vyrobeného tak, aby dobře padly do ruky.
.
Délka rukojeti: 95 mm
Délka čepele: 50 mm
Celková délka: 192 mm
Hmotnost: 57 g
.
Doporučení a údržba:
✅ japonský nůž Kishin 50 mm z oceli SK-5 ''Tsuke Hakane''. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepožívejte japonský nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že japonský nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !
.
✅ Čištění nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.
.
✅ Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z oceli SK-5 ''Tsuke Hakane'' doporučujeme použití
diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
.
✅ Vyrobeno v Japonsku
✅ Skvělý design a provedení, správná volba pro profesionály
✅ Nůž je prioritně určen pro držení v pravé ruce
.
Dellinger záruka: Začněte vyřezávat jako profesionální řezbář ještě dnes ! K tomu, aby Vás vy začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.
KC-464 Kanetsune Blue Steel "Zen-Bokashi" Petty 135 mm, nůž šéfkuchaře...
KC-465 Kanetsune Blue Steel "Zen-Bokashi" Kiritsuke 170 mm, nůž šéfkuchaře...
KC-824 Kanetsune "Minamo-Kaze" Petty 135 mm, nůž šéfkuchaře...
KC-823 Kanetsune "Minamo-Kaze" Santoku 180 mm, nůž šéfkuchaře...
KC-822 Kanetsune "Minamo-Kaze" Gyutou/Chef 210 mm, nůž šéfkuchaře...
KC-435 Nakiri 165 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune VARIOUS Nakiri &...
KC-439 Nakiri 165 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune VARIOUS Nakiri &...
KC-441 Santoku 165 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune VARIOUS Nakiri &...
KC-542 Hon-Deba 135 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Minamoto Kanemasa...
KC-544 Hon-Deba 165 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Minamoto Kanemasa...
KC-546 Hon-Deba 210 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Minamoto Kanemasa...
KC-547 Hon-Deba 240 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Minamoto Kanemasa...
KC-553 Usu-Deba 120 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Minamoto Kanemasa...
Kanetsune Tsuchime VG-1 series Petty 135 mm, nůž šéfkuchaře...
Kanetsune Tsuchime VG-1 series Kengata 180 mm, nůž šéfkuchaře...
Kanetsune Tsuchime VG-1 series Usubagata 165 mm, nůž šéfkuchaře...
KC-951 Gyuto/Chef 180 mm Kanetsune Tsuchime Series & japonský...
Sushikiri 240 mm, nůž na sushi Kanetsune Honso Kanemasa G-Series...
KC-534 Yanagiba 270 mm, filetovací nůž Kanetsune Minamoto Kanemasa...
KC-540 Takobiki 300 mm Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series...
KC-545 Hon-Deba 180 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Minamoto Kanemasa...
KC-943 Kanetsune Tsuchime VG-1 series Santoku 165 mm, nůž šéfkuchaře...
KC-095 Nůž na vodní melouny japonský speciální nůž & nerezová...
KC-033 cukrářský dortový nůž japonský speciální nůž & nerezová...
KC-034 cukrářský dortový nůž japonský speciální nůž & nerezová...
KC-035 cukrářský dortový nůž japonský speciální nůž & nerezová...
KC-036 cukrářský dortový nůž japonský speciální nůž & nerezová...
KC-065 nůž na sýr japonský speciální nůž & nerezová ocel 420J2...
KB-561 HIGONOKAMI japonský zavírací nůž japonský speciální nůž...