Prohlédnuté produkty
14018
Nový produkt
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
Nůž Masahiro BWH Slicer 270 mm [14018]
Příjemce :
* Povinná pole
nebo Zrušit
Rukojeť | dřevěné |
Nůž Masahiro BWH Slicer 270 mm [14018]
Masahiro BWM Nůž s délkou čepele 270 mm je ideální krájecí nůž. Dlouhá, štíhlá a poměrně ohebná čepel je určena k ořezávání malých porcí měkkých hlavních jídel, jako je pečená drůbež nebo ryby připravované vcelku. Dlouhý břit vytváří při krájení dokonale rovnoměrné plátky. Nůž lze úspěšně použít i k filetování.
BWH je řada nožů vyrobených podle vzoru nože MV-H. Používá také molybden-vanadovou nerezovou ocel s vysokým obsahem uhlíku MBS-26který prošel třístupňovým procesem kalení, dokud nedosáhne tvrdosti 58-59 HRC. Každou čepel dovedli k dokonalosti řemeslníci s více než 30letou praxí, kteří nože povýšili na dokonalejší Masahiro na nebývale ostrou úroveň.
Rukojeť je vyrobena ze dřeva zvaného Černé dřevo Pakkawoodjehož několik vrstev bylo slisováno pod vysokým tlakem a teplotou, aby se vytvořil jednolitý, vysoce odolný materiál odolný proti vlhkosti a vodě. Dřevěná rukojeť s antibakteriální úpravou se udržuje stejně snadno jako plastová a je zajištěna třemi dokonale zasazenými a vyleštěnými nýty.
Nože této řady jsou broušeny oboustranně, ale na rozdíl od většiny západních výrobců, Masahiro je asymetricky zostřený 80/20. To znamená, že ostří je v ose nože posunuto na jednu stranu. Výhody asymetrického ostření jsou až do výše 35% tenčí ostří ve srovnání se symetrickým ostřím, a tím výrazně ostřejší.
Parametry nože
Čepel - MBS-26
Tvrdost - 58 - 59 HRC
Celková délka - 405 mm
Délka čepele - 271 mm
Šířka čepele - 40 mm
Tloušťka čepele - 2,5 mm
Rukojeť - černé dřevo pakkawood
Hmotnost - 213 g
Jak se o nůž starat a naopak co s ním nedělat ...
Nůž nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
Nepoužívejte nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojít ke zlomení ostří nebo vylomení jeho části.
Nepoužívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
Chraňte nůž před pádem nebo nárazem.
Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin. Olej z tiskařské černi použité na novinovém tisku ochrání čepel před možnou korozí.
Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skrvny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.
Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi! (například na magnetický stojan)
Vyrobeno v Číně.
Aby byl vždy ostrý ...
Pro každodenní vytažení ostří, použijte ocílku.
Doporučujeme použít diamantové a vodní brusné kameny.
Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme kurzy broušení nožů. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
Dellinger záruka: Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus je zabalen v luxusním balení a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.
velký porcovací nůž 200 mm + vidlička & dárkové balení & nerezové provedení
nůž plátkovací Slice 240 mm Suncraft Clad & japonský kuchařský...
nůž plátkovací Carving 8,5 " (210 mm) Dellinger Rose-Wood...
Yanagiba/Sashimi 270 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Honso Kanemasa...
Sujihiki 240 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune AUS 10 PRO series...
Sujihiki 270 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune AUS 10 PRO series...
KC-955 Sujihiki 210 mm Kanetsune Tsuchime Series & japonský...
KC-954 Petty 120 mm Kanetsune Tsuchime Series & japonský...
BAZAR - malá prasklinka na čepeli Japonský plátkovací nůž 9" (225 mm)...
KC-401 Kanetsune Yanagiba 270 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune KC-400...
řeznický nůž na doner kebab 450 mm PIRGE DUO & nůž vhodný...
řeznický nůž na doner kebab 500 mm PIRGE DUO & nůž vhodný...
řeznický plátkovací nůž 195 mm PIRGE BUTCHER'S & krájení,...
řeznický plátkovací nůž 190 mm PIRGE BUTCHER'S & krájení,...
řeznický plátkovací nůž 220 mm PIRGE BUTCHER'S & krájení,...
řeznický plátkovací nůž 220 mm PIRGE BUTCHER'S & krájení,...
řeznický plátkovací nůž 255 mm PIRGE BUTCHER'S & krájení,...
řeznický plátkovací nůž 255 mm PIRGE BUTCHER'S & krájení,...
nůž plátkovací 8" Dellinger German Pakka wood & nůž...
Kengata Slicer 270 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki &...
WA-Sujihiki/Slicer 240 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki &...
Slice/Sujihiki 240 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki &...
Nůž plátkovací Slice 190 mm série SOK Olive Sunshine Damascus &...
Nůž plátkovací 225 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10 & japonský...
Nůž plátkovací Slice o délce ostří 170 mm & série Dellinger...
WA-Sujihiki/Slicer 240 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki &...
nůž Sujihiki (plátkovací) 270 mm & Hokiyama Sakon Ginga & extra...
nůž na šunku a Brisket 12" Dellinger Classic Sandal Wood & kuchařský nůž...
nůž na šunku 10" Dellinger Classic Sandal Wood & kuchařský nůž & nůž...
nůž na tuhé potraviny Frozen 7,8 " Dellinger Classic Sandal Wood &...