Prohlédnuté produkty
12313 Chef / Gyuto 240 mm, kuchařský nůž...
12313
Nový produkt
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
Kuchařský nůž Gyuto 240mm Sakai Takayuki Molybden Steel
12313 Chef / Gyuto 240 mm, kuchařský nůž japonský kuchařský nůž & nerezová molybdenová ocel & klasická západní rukojeť z pryskyřice se třemi nýty & délka čepele 240 mmPříjemce :
* Povinná pole
nebo Zrušit
.
Nůž Gyuto je japonskou verzí západního kuchařského nože. Lze jej používat s různými technikami krájení pro širokou škálu kuchyňských úkolů a je vhodný pro krájení naprosté většiny druhů masa, ryb, zeleniny a ovoce. Je skutečně víceúčelový a práce s ním je hbitá a přesná.
.
Série nožů Sakai Takayuki Molybden Steel kombinuje dokonalou funkčnost, ergonomii a jedinečný japonský smysl pro design. Každý nůž je ručně broušený v poměru stran 50/50 a dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti ! Čepel je velmi lehká a dobře vyvážená - je vyrobena z nerezové molybdenové oceli. Má dobrou ostrost a trvanlivost s odolností proti korozi za rozumnou cenu ! Jsou to skvělé nože vhodnější pro náročnější kuchyňské práce, například v rušné profesionální kuchyni. Rukojeť je vyrobena ze speciální pryskyřice POM, která zachovává pocit konvenční dřevěné rukojeti pro pohodlné a pevné uchopení nože. POM rukojeť je stabilní do teploty 150 stupňů celsia.
.
Délka rukojeti: 125 mm
Délka čepele: 240 mm
Celková délka: 370 mm
Hmotnost: 245 g<
K tomuto noži doporučujeme zakoupit dřevěný kryt - saya, kterou naleznete pod tímto odkazem
Doporučení a údržba:
✅ Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepoužívejte japonský nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že japonský nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !
.
✅ Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.
.
✅ Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z molybdenové nerezové oceli doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
.
✅ Vyrobeno v Japonsku
✅ Skvělý design a provedení, správná volba pro profesionály
.
Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.
WA-Gyuto 240 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki & japonský...
WA-Kengata Gyuto 190 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki &...
Kengata Slicer 270 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki &...
WA-Petty 150 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki & japonský...
WA-Santoku 170 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki & japonský...
WA-Nakiri 170 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki & japonský...
WA-Gyuto 210 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki & japonský...
WA-Sujihiki/Slicer 240 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki &...
WA-Kengata Santoku 160 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki &...
WA-Kengata Petty 150 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki &...
WA Santoku 170 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki & japonský...
WA-Kengata Santoku 160 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki &...
WA-Gyuto/Chef 240 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki &...
Petty 120 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki & japonský...
Santoku 180 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki & japonský...
Nakiri 160 mm, nůž na zeleninu Sakai Takayuki & japonský...
Chef 180 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki & japonský...
Chef 210 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki & japonský...
Chef 240 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki & japonský...
Slice/Sujihiki 240 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki &...
Kengata, Bunka Chef 190 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki &...
WA-Kengata Gyuto 190 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki &...
WA-Sujihiki/Slicer 240 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki &...
12323 Slice / Sujihiki 240 mm, kuchařský plátkovací nůž japonský...
Grand Chef Sabaki Honesuki 150 mm, nůž šéfkuchaře Grand Chef...