Sakai Aoki Hamono Co.,Ltd. (JAPAN)

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • DOPRAVA ZDARMA
  • Banner

  • Japonské katany, nože a meče...

Kuchařský nůž Gyuto 240mm Sakai Takayuki Molybden Steel

12313

Nový produkt

12313 Chef / Gyuto 240 mm, kuchařský nůž japonský kuchařský nůž & nerezová molybdenová ocel & klasická západní rukojeť z pryskyřice se třemi nýty & délka čepele 240 mm

Více informací

Upozornění: poslední kus skladem!

2 299 Kč s DPH

Více informací

japonský kuchařský nůž Gyuto 240 mm

.

Nůž Gyuto je japonskou verzí západního kuchařského nože. Lze jej používat s různými technikami krájení pro širokou škálu kuchyňských úkolů a je vhodný pro krájení naprosté většiny druhů masa, ryb, zeleniny a ovoce. Je skutečně víceúčelový a práce s ním je hbitá a přesná.

.

Série nožů Sakai Takayuki Molybden Steel kombinuje dokonalou funkčnost, ergonomii a jedinečný japonský smysl pro design. Každý nůž je ručně broušený v poměru stran 50/50 a dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti ! Čepel je velmi lehká a dobře vyvážená - je vyrobena z nerezové molybdenové oceli. Má dobrou ostrost a trvanlivost s odolností proti korozi za rozumnou cenu ! Jsou to skvělé nože vhodnější pro náročnější kuchyňské práce, například v rušné profesionální kuchyni. Rukojeť je vyrobena ze speciální pryskyřice POM, která zachovává pocit konvenční dřevěné rukojeti pro pohodlné a pevné uchopení nože. POM rukojeť je stabilní do teploty 150 stupňů celsia.

.

Délka rukojeti:        125 mm
Délka čepele:          240 mm
Celková délka:        370 mm
Hmotnost:               245 g<


K tomuto noži doporučujeme zakoupit dřevěný kryt - saya, kterou naleznete pod tímto odkazem


Doporučení a údržba:

Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepoužívejte japonský nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že japonský nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !

.

Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.

.

✅ Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z molybdenové nerezové oceli doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.

.

✅ Vyrobeno v Japonsku

✅ Skvělý design a provedení, správná volba pro profesionály

.

Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.

25 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook