Podkategorie
Kengata Santoku 160 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & 33 vrstev damast steel & jádro ocel VG10, HRC 60-62 & rukojeť z mahagonu & délka čepele 160 mm
Špachtle PIRGE CREME & vhodná k přenášení dezertů, dortů, zákusků & německá nerezová ocel 1.4301 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & délka 115 mm & šířka 85 mm
Paletka zakřivená PIRGE CREME & vhodná ke zdobení dortů & německá nerezová ocel 1.4301 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & délka 90 mm & šířka 18 mm
Špachtle PIRGE CREME & vhodná k přenášení dezertů, dortů, zákusků & německá nerezová ocel 1.4301 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & délka 140 mm & šířka 50 mm
nůž steakový 5,5" Dellinger CLASSIC Sandal Wood & německá ocel DIN 1.4116 & západní rukojeť ze santalového dřeva & délka čepele 127 mm & úhel broušení 15 stupňů
řeznický porcovací nůž 165 mm Sultan & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z francouzské nerezové oceli T5MoV & rukojeť z exotického dřeva Wenge & délka ostří 165 mm
řeznický vykošťovací nůž 145 mm Sultan & nůž řeznický & nůž vhodný pro vykošťování, porcování a stahování & čepel z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z exotického dřeva Wenge & délka ostří 145 mm
Kanetsugu Chef PRO-J Hammer & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli ZA-18 & západní rukojeť z materiálu Black-Pakkawood & délka čepele 200 mm
Kanetsugu Paring Miyabi Issin & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & jádro z oceli AUS-8 & západní rukojeť z přírodního dřeva Palisandru & délka čepele 90 mm
Chef / Gyuto Kanetsugu Sharpness Revolution 21 & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & Micro-Dent Technology & západní rukojeť & délka ostří 180 mm