Podkategorie
WA-Kengata Santoku 160 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & nepřilnavý povrch Kurokage & ocel VG10, HRC 60-61 & osmihranná rukojeť wengewood & bolster z buvolího rohu & délka čepele 160 mm
Slice/Sujihiki 240 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & 33 vrstev damast steel & jádro ocel VG10, HRC 60-62 & rukojeť z mahagonu & délka čepele 240 mm
Špachtle PIRGE CREME & vhodná k přenášení dezertů, dortů, zákusků & německá nerezová ocel 1.4301 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & délka 170 mm & šířka 50 mm
Nůž univerzální Utility 125 mm Dellinger Sandvik Northern Sun & univerzální nůž & krájení, plátkování, čištění & krájení pečiva, masa, zeleniny a ovoce & vykošťování a kuchání ryb a drůbeže & kuchařský nůž v japonském stylu & švédská ocel Sandvik 14C28N & rukojeť z rýže a barevné pryskyřice & délka ostří 125 mm
Kuchařský nůž na pečivo 195 mm série Dellinger Samurai & nůž na pečivo & kuchařský nůž v japonském stylu & japonská damascénská ocel VG10 & rukojeť z materiálu G-10 s okrasným středovým nýtem & délka ostří 195 mm
Suncraft SENZO Professional SG2, 3 layers & japonský kuchařský nůž & nůž na zeleninu a maso & jádro z japonské oceli SG-2 & západní rukojeť z PAKKA WOOD & délka ostří 165 mm
řeznický porcovací nůž 125 mm Sultan & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z francouzské nerezové oceli T5MoV & rukojeť z exotického dřeva Wenge & délka ostří 125 mm