DEBA ( 出刃)

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • DOPRAVA ZDARMA
  • Banner

  • Japonské katany, nože a meče...

Nůž Masahiro MS-8 Deba 165 mm [10006]

10006

Nový produkt

2 950 Kč s DPH

Parametry

délka čepele 16-19 cm
typ nože sushi, sašimi
Styl japonský

Více informací

Masahiro MS-8 nůž Deba 165mm [10006]


Deba je japonský nůž, který se používá hlavně na krájení ryb, ale také masa. Dodávají se v široké škále velikostí od 120 mm do 300 mm. Ostří je velmi robustní, takže zvládne uříznout rybí hlavu nebo proříznout malé kosti. Nůž deba je naostřena jednostranně, snadno zvládne filetování nebo krájení na porce.


Nože této řady jsou vyrobeny z vysoce uhlíkové nerezové oceli VG-10, která je derivátem molybdenu a vanadu MBS-26, který byl podroben třístupňovému procesu kalení, dokud nedosáhne tvrdosti 58-59 HRC. Každou čepel dovedli k dokonalosti řemeslníci s více než 30letou praxí, kteří nože povýšili na dokonalejší Masahiro na nebývale ostrou úroveň.


Rukojeť byla vyrobena s charakteristickým japonským smyslem pro detail z jasných dřevo magnólie vyztužené plastovým kroužkem.


Pozor! Nože řady MS-8 jsou k dispozici se dvěma různými logy (japonské nebo latinské znaky).


Parametry nože

Čepel - MBS-26

Tvrdost - 58 - 59 HRC

Celková délka - 310 mm

Délka čepele - 170 mm

Šířka čepele - 52 mm

Tloušťka čepele - 4,0 mm

Rukojeť - dřevo magnólie

Hmotnost - 194 g


Jak se o nůž starat a naopak co s ním nedělat ...


Nůž nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.

Nepoužívejte nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojít ke zlomení ostří nebo vylomení jeho části.

Nepoužívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.

Chraňte nůž před pádem nebo nárazem.

Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin. Olej z tiskařské černi použité na novinovém tisku ochrání čepel před možnou korozí.

Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skrvny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.

Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi! (například na magnetický stojan)

Vyrobeno v Číně.


Aby byl vždy ostrý ...


Pro každodenní vytažení ostří, použijte ocílku.
Doporučujeme použít diamantové a vodní brusné kameny.

Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme kurzy broušení nožů. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.


BrouseniWeb.jpg
Dellinger záruka: Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus je zabalen v luxusním balení a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook