Podkategorie
řeznický vykošťovací nůž 120 mm PIRGE BUTCHER'S & nůž řeznický & nůž vhodný pro vykošťování, porcování a stahování & čepel z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & délka ostří 120 mm
kuchařská pinzeta na rybí kosti & žádné zbylé kosti v pokrmu & přesné a pohodlné uchopení kostí & 120 mm dlouhá & nerezová ocel
nůž Kiritsuke Bunka Dellinger Octagonal Full Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & 110 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & oktagonová rukojeť z přírodního dřeva Desert Iron Wood + bůvolí roh & délka čepele 270 mm
Kanetsugu Petty PRO-M Saiun VG-10 Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & jádro z japonské oceli VG-10 & západní rukojeť z materiálu Micarta & délka čepele 90 mm
ocílka kulatá PIRGE DUO & nerezová ocel X50CrMoV15 & rukojeť z polypropylenu (PPC)+TPE povrch & délka 250 mm
řeznický nůž Cleaver 230 mm PIRGE DUO & všestranný nůž vhodný pro sekání a krájení masa a zeleniny & ostří z nerezové oceli X50CrMoV15 & rukojeť z polypropylenu (PPC)+TPE povrch & délka ostří 230 mm
řeznický / kuchařský sekáček 200 mm PIRGE SUPERIOR & porcování masa, kostí, šlach a tvrdých tkání & čepel z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & délka ostří 200 mm
řeznický / kuchařský sekáček 260 mm PIRGE SUPERIOR & porcování masa, kostí, šlach a tvrdých tkání & čepel z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & délka ostří 260 mm