KUCHYŇSKÉ NOŽE

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • DOPRAVA ZDARMA
  • Banner

  • Japonské katany, nože a meče...

nůž řeznický BBQ Dellinger Butcher Poplar D2

K-H218

Nový produkt

BBQ/řeznický Dellinger Butcher Poplar D2 & masivní ocel D2 & střenka ze stabilizovaného nádorového dřeva topolu & kožené pouzdro

Více informací

3 199 Kč s DPH

Více informací

nůž řeznický BBQ Dellinger Butcher Poplar D2

.

Tento nůž je především určen k porcování a řezání masa, případně pro stahování zvěře. Je to klíčový nástroj pro život na horských pastvinách, ale také nezbytným pro jatka, řeznictví a restaurace. Jeho hlavní funkcí je oddělovat kusy masa od kostí, odstraňovat kůži a tuk a rozdělovat velké kusy masa na menší kousky. Řeznický / BBQ nůž Dellinger Butcher Poplar D2 je kovaný a zpracovaný z houževnaté oceli D2, jejíž tvrdost se pohybuje Rockwell 59-60 (HRC). Jedná se o ideální nástroj pro sekání, řezání a přežití v divoké přírodě. Nádherná rukojeť tohoto nože je ručně tvarována z kusu stabilizovaného nádorového dřeva topolu. Jedinečnost tohoto nože spočívá v tom, že je vyroben ručně z vysoce kvalitní oceli D2. Tato ocel zaručuje trvanlivost, ostrost a preciznost, které oceníte při každém použití. Řeznický nůž Dellinger Butcher Poplar D2 je dokonalým pomocníkem při přípravě masa a zároveň skvělým designovým doplňkem pro vaši kuchyni.

.

Parametry nože:

Celková délka: 300 mm
Délka ostří:
175 mm
Délka rukojeti: 130 mm
Hmotnost: 300 g
Síla čepele: 4,1 mm


Aby byl vždy ostrý ...


Pro každodenní vytažení ostří, použijte ocílku.
Doporučujeme použít diamantové a vodní brusné kameny.

Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme kurzy broušení nožů. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.


BrouseniWeb.jpg


Dellinger záruka: Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus je pečlivě zabalen a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook