Prohlédnuté produkty
Kuchařský nůž Kiritsuke 210 mm Dellinger...
ST-118
Nový produkt
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
Kuchařský nůž Kiritsuke Dellinger Copper Golden Blue Waves
Kuchařský nůž Kiritsuke 210 mm Dellinger & nůž šéfkuchaře & krájení, plátkování, čištění & maso, ryby, ovoce, zelenina, bylinky & kuchařský nůž v japonském stylu & copper damascus steel & kombinovaná rukojeť z nádorového dřeva a barevné pryskyřice & délka ostří 210 mmPříjemce :
* Povinná pole
nebo Zrušit
Exklusivní, přitom praktický a výkonný nůž šéfkuchaře, který má čepel z jedné z nejkrásnějších ocelí "Copper Damascus Steel". Tato vyjímečná ocel má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti okolo R60 +/- 1 Rockwella. Použitý materiál zabezpečuje trvanlivost nože za předpokladu důkladného čištění po každém použití nože. Tento nůž Dellinger se může stát rodinným pokladem, který přežije i vaše vnoučata. Nože jsou vyráběny tradičním způsobem, což zaručuje mimořádnou pevnost čepele a odolnost vůči otupení. Každý nůž je ručně broušený a při vysoké tvrdosti dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Nůž je vhodný k běžnému krájení všech potravin od zeleniny a ovoce až po maso. Dlouhá čepel s ostrým hrotem na konci je ideální pro každý druh krájení. Je vhodný pro porcování masa, krájení ryb, plátkování, čištění masa a ryb, ovoce a zeleniny. Kiritsuke Chef je velmi oblíbený při porcování a přípravě sašimi - ostrý hrot se zaryje do ryby a snadno ji rozřízne.
.
Oktagonová rukojeť z v japonském stylu v kombinaci nádorového dřeva a epoxidové pryskyřice Vám připomene, že to není jen obyčejný nůž. Stane se klenotem Vaší kuchyně a poskytne vzrušení a výkon, který Vás nadchne.
.
Parametry nože:
Celková délka: | 375 mm |
Délka ostří: |
210 mm |
Délka rukojeti: | 140 mm |
Hmotnost: | 260 g |
.
Jak se o nůž starat a naopak co s ním nedělat ...
Nůž nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
Nepoužívejte nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojít ke zlomení ostří nebo vylomení jeho části.
Nepoužívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
Chraňte nůž před pádem nebo nárazem.
Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin. Olej z tiskařské černi použité na novinovém tisku ochrání čepel před možnou korozí.
Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skrvny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.
Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi! (například na magnetický stojan)
Aby byl vždy ostrý ...
Pro každodenní vytažení ostří, použijte ocílku.
Doporučujeme použít diamantové a vodní brusné kameny.
Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme kurzy broušení nožů. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
Dellinger záruka: Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus je zabalen v luxusním balení a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.
nůž Chef / Gyuto 180 mm - Hokiyama - Tosa-Ichi - Dark Octagonal
Nůž Gyuto/Chef & Hokiyama Tosa-Ichi white Octagonal...
Nůž Gyuto/Chef & Hokiyama Tosa-Ichi white Octagonal...
nůž Petit 135 mm - Hokiyama - Tosa-Ichi - White Octagonal
nůž pro šéfkuchaře Gyuto/Chef 210mm KIYA Suminagashi Damascus &...
nůž na ovoce a zeleninu Petit 140mm KIYA Suminagashi Damascus &...
nůž pro šéfkuchaře Kamagata/Santoku 170mm KIYA Suminagashi Damascus...
Nakiri/nůž na zeleninu 170 mm Sekyriu Japan & japonský kuchařský nůž...
nůž Ajikiri (malá Deba) 118 mm Sekyriu Japan & japonský kuchařský nůž...
nůž Sashimi ( Yanagiba ) 210 mm Sekyriu Japan & japonský kuchařský nůž...
nůž Gyuto/Chef 180 mm Sekyriu Japan & japonský kuchařský nůž & nůž...
sada nožů - box 3 ks Sekyriu Japan & Santoku 174 & Sashimi 210...
SXLTO-01 nůž na ovoce a zeleninu Paring 80 mm Suncraft Senzo Twisted...
SXLTO-02 nůž univerzální špikovací, na ovoce a zeleninu Petty 150 mm...
SXLTO-03 nůž Santoku 143 mm Suncraft Suncraft Senzo Twisted Octagon...
SXLTO-04 nůž Santoku 167 mm Suncraft Senzo Twisted Octagon Damascus...
SXLTO-05 nůž Gyuto / Chef 200 mm Suncraft Senzo Twisted Octagon...
SXLTO-07 nůž Sashimi 210 mm Suncraft Senzo Twisted Octagon Damascus...
KIRITSUKE / Chef 8" Suncraft Elegancia & japonský kuchařský...
KIRITSUKE / Petty 150mm Suncraft Elegancia SG2 & japonský...
KIRITSUKE / Slicer 250mm Suncraft Elegancia SG2 &...
Exclusivní dárková sada KIRITSUKE / Chef 8" Suncraft Elegancia SG2 &...
Kanetsugu Kiritsuke / Sujihiki 240 mm & Damascus SPG2 & japonský...
Kanetsugu Utility PRO-J Hammer & japonský kuchařský nůž & nůž...
Kanetsugu Santoku PRO-J Hammer & japonský kuchařský nůž & nůž...
Kanetsugu Chef PRO-J Hammer & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře...
Kanetsugu Paring Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž...
Kanetsugu Utility Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž...